Galvenā Jaunumi

Jaunumi

  • Tagad pieejama jauna pamatne manuāli izgāžamiem vārīšanas katliem

    Vēlamies informēt, ka iespējams uz specpasūtījumu iegādāties Abat izgāžamos vārīšanas katlus ar rokas piedziņu ar jaunu pamatni, kas ir stabila, ērti pārvietojama uz ritentiņiem un ir aprikota ar papildu kājiņām-fiksatoriem.

  • Vitrīnu GC110 klāsts ir paplašinājies ar noliktavas modeļiem BAVARIA 2

    Ar prieku paziņojam, ka vitrīnu GC110 klāsts ir paplašinājies ar noliktavas modeļiem BAVARIA 2. Ir pieejami modeļi - ar dažādu temperatūras režīmu, ventilāciju un arī izmēriem. Vitrīnas ir paredzētas izmantot telpās.

  • Ledusskapji-vitrīnas un saldētavas ar stikla durvīm

    Mēs piedāvājam vertikālās vitrīnas-ledusskapjus un saldētavas, kā arī kombinētās saldētavas un saldētavas-ledusskapjus ar stikla durvīm. Ir pieejami ar augšējo un apakšējo agregātu. Kā arī dažiem ledusskapjiem un saldētavām ir pieejamas gaismas kastes, kur ir iespējams izvietot arī papildus reklāmu.

  • Raudzēšanas skapis ShRT-16М

    Raudzēšanas skapis ShRT-16M tiek izmantots maizes ceptuvēs, konditorejās un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos, lai raudzētu mīklu, procesā mīkla palielinās un iegūst līdzenu virsmu. Ratiņi raudzēšanas skapja komplektācijā neietilpst.

  • Sienas aukstuma vitrīnas FC18-06 un FC16-06 (VIVARA)

    Ideāli piemērots ēdienu un dzērienu prezentēšanai. Kompaktie izmēri ļauj novietot vitrīnu ļoti mazā platībā, vitrīnas dziļums ir tikai 590 mm. Stikla sānsienas palielina displeja redzamību. Perforēti plaukti, kas laiž cauri aukstumu un atstaro apgaismojumu.

  • Gaļas maļamās mašīnas Baranovichi MIM-150 un MIM-150-01

    Gaļas maļamās mašīnas MIM-150 un MIM-150-01 ir paredzētas gaļas un zivju sasmalcināšanai maltā masā, atkārtotai kotlešu masas smalcināšanai un desu pildījuma taisīšanai sabiedriskās ēdināšanas iestādēs, restorānos un kafejnīcās.

Skatīt iepriekšējos rakstus

Mūsu adrese

Katlakalna iela 1, Rīga
Latvija, LV-1073
Darba laiks:
P. - C. 8:30-17:00
Pk. 8:30-16:00
S.-Sv. Brīvs

Par visiem jautājumiem
var vērsties